top of page

Els CLUBs durant la pandèmia

Updated: Mar 10, 2021


Un club és una societat creada per un grup de persones que comparteixen certs interessos i que desenvolupen conjuntament activitats culturals, recreatives o esportives. Els membres d'un club s'associen lliurement amb la intenció d'enriquir la seva vida social.


Són dies molt difícils per als clubs esportius. L’impacte de la COVID-19 ens ha afectat, com a tota la societat, de ple. Portem gairebé un any sencer sense competició, només han pogut competir els equips que gaudeixen de categoria estatal, però els entrenaments físics també han estat parats al complert. Aquí és on ens hem hagut de reinventar, les trobades online, entrenaments a distància, que ens han permès seguir en contacte.


La base és qui més està patint aquestes conseqüències. Com autodefineix la mateixa paraula, base, és la base de qualsevol club. Per mi és com si d’una piràmide es tractés, la base sustenta esportivament tot el club. El nostre objectiu com a entrenadors i coordinadors no és altre que el de seguir formant a tots i totes les jugadores, per seguir fent créixer el club a nivell esportiu i social.

Però si tornem a la definició de club, jo penso directament en un equip. Un equip és un conjunt de persones que tenen un objectiu comú, totes aquestes són diferents, tenen diferents funcions, però totes volen el mateix, i treballen per aconseguir una fita.

Així doncs, tots els que formem part d’un club, ara mateix, estem en un partit, es tracta d’un partit llarg, i anem perdent. Directius, coordinadors i entrenadors, estic segur que estan complint al màxim per tal de seguir donant un servei de qualitat als seus esportistes, doncs ens estem jugant el futur immediat d’aquest i de la seva supervivència. És en els moments difícils on hem de remar tots i totes, si no cuidem els clubs avui, no hi haurà clubs demà.


És el moment de la unitat, només ens tenim a nosaltres mateixos, doncs som invisibles davant les institucions. Cal que directives, coordinadors, entrenadors, esportistes, famílies, anem tots i totes a una.


 







191 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page